Algemeen

BBnetworks.nl is gespecialiseerd in het aanleggen, onderhouden en beheren van (draadloze) computernetwerken van 2 tot 100 werkplekken (computersystemen of terminals) voor organisaties, instellingen en bedrijven bij o.a. overheid en MKB. Aanleg (infrastructuur + computerhardware), onderhoud en (systeem)beheer van netwerken inclusief het bouwen van computersystemen op maat zonder overkill zijn de specialiteiten van ons bedrijf.

Geen dure (trage) overhead, maar snelle persoonlijke benadering. Heldere uitleg en afspraken zonder u het hoofd schuw te maken met allerlei "interessante" voor u vaak onbegrijpelijke IT terminologien

Betrouwbaarheid, efficiëntie en maatwerk staan bij ons hoog in het vaandel. Uw probleemloze automatisering, onze zorg. Beveiliging, updates, gedegen (anti)virus policy, dagelijkse (offsite) back-ups en degelijke netwerken installeren, beheren en onderhouden is onze uitdaging. Ook het (door)werken op afstand buiten het bedrijf wordt door ons uiterst discreet en deskundig verzorgd en begeleid.

Uiteraard adviseren wij u over een nieuwe c.q. andere opzet van uw automatiseringswensen en lichten een eventueel bestaande situatie geheel vrijblijvend voor u door. Kennis en know how op het gebied van zowel Windows- als (het voordeliger) Linux platform maken de keus voor het één of ander bij ons mogelijk.

Als uw interesse gewekt is kunt u ons bellen, mailen of faxen en maken we graag geheel vrijblijvend een afspraak met u.

Omdat wij weten dat tevredenheid van klanten de beste reclame is voor onze activiteiten en dienstverlening zijn wij gaarne bereid onze referenties aan u door te geven.

 
K.v.K. Amsterdam: 53681002 - BTW Nr: NL850973892B01 - Bank: NL87 INGB 0004 8956 93